Google+ Deník Networkera: Stále sleduji "Banánovou kampaň" - Jak se vyvíjí? Kdo je Tomáš Lukavec?

pátek 20. června 2014

Stále sleduji "Banánovou kampaň" - Jak se vyvíjí? Kdo je Tomáš Lukavec?

webinar-250x250.png Od začátku sleduji kampaň, která zaplavila mou FB zeď... Ano, sleduji milionovo - banánovou kampaň, o které jsem psal nedávno ZDE.

Tato kampaň mě zaujala hlavně proto, že jejího autora, Tomáše Lukavce sleduji už delší dobu - ať už v jeho Ordinaci Dr. Kouče, nebo na jeho blogu. Vím, že je to opravdu člověk na správném místě, a tak když spustil kampaň Banán za milion, nemohl jsem se nepodívat :)

Ještě, když jako bonus je jeho kniha zdarma (ke stažení zde)

Má úžasný příběh, v dětství to neměl vůbec jednoduché, ale zachoval se jako chlap a chtěl se postarat o rodinu. Začal mytím autoskel na benzínce. Nebylo to však jednoduché - musel podplácet obsluhu, aby tam mohl být. Poté zjistil, že od chlapů dostane větší dýško holka, než kluk, a tak si najal kamarádku a měl tak svou první zaměstnankyni.



Jeho příběh je krásný, vše je popsané jak v knize, tak ve videích zdarma.

Nicméně Tom to nevzdal, odjel do USA a skoro jako bezdomovec se vzdělával. Naučil se spoustu věcí o budování značky a když se vrátil domů, do ČR, chtěl pomáhat svým spolužákům.

On ale ještě žádnou svou značku neměl, jeho jméno v této branži stále nic neznamenalo. Začal tak radit kamarádům za pivo, nebo 50Kč...

A kde je dnes?

Dnes dělá Brand managera pro RE/MAX, Marka Dzirasu, Pavla Říhu a další. Pomáhá lidem a firmám vytvořit svou osobní značku, značku, která prodává a nemá potom problém inkasovat mnohem větší hodinovou odměnu, než bylo počátečních 50 Kč...

468x60-a1.gif

Tom vytvořil úžasný projekt, kde své know-how může předat tisícům lidí najednou. Kde může pomoci lidem, kteří chtějí mít vyšší hodnotu na trhu práce i v životě pomoci vyrůst.

Jestli jste ještě nečetli jeho knihu - Jsi značka ve frontě na banány (stahujte zde), nebo neviděli hodnotná videa zdarma (ZDE), tak o hodně přicházíte.

Ať už podnikáte, nebo jste zaměstnaní, případně ještě studenti... Informace, které se od Toma dozvíte jsou k nezaplacení pro každého. A on je poskytuje ZDARMA!!!


Pod každým videem je navíc připravený test, kde se dozvíte, jaký jste profil v budování své značky a jaká oblast vám nejvíce sedí. Jeden rychlý testík, najdete také zde: http://goo.gl/xYB0na

Jestli jsem ve vás alespoň maličko vzbudil zvědavost, kdo to ten Tomáš Lukavec tedy je, určitě se podívejte v neděli na jeho živý webinář, kde prozradí, jak vydělávat 5.000,- Kč za hodinu a víc.

Věřím, že nám všem vyrazí dech. Je to úžasný člověk na správném místě.

Přihlásit se na webinář zdarma můžete zde: 
***Neváhejte, počet míst je OMEZENÝ***



Žádné komentáře:

Okomentovat